Populära betallösningar

Nutid AB tillhandahåller idag ett antal smidiga betallösningar och integrationer. Läs mer om några av de allra mest populära nedan.

Resurs Bank - Checkout

Resurs Checkout är en helhetslösning som låter dina kunder betala med marknadens populäraste betalningsmetoder; Swish, faktura, kort, delbetalning och Masterpass.

Ta betalt snabbt och enkelt med Resurs Bank faktura och delbetalning direkt i PC-Kassa. Betalningar i butik ska gå snabbt, tryggt och enkelt för att på så vis ge dina kunder en positiv betalupplevelse. Din kund ska kunna handla på faktura eller välja att delbetala lika enkelt i din butik som på nätet. Med Resurs betallösningar blir det enkelt, snabbt och tryggt för dig att ta betalt både online och i butik. För att göra köpupplevelsen ännu lite trevligare är det möjligt för kunden att förbereda sitt köp i mobilen eller ansöka om kredit hemma så allt är klart när de kommer till din butik. Även om din kund väljer att dela upp sin betalning, får du dina pengar redan dagen efter köpet.

Samma köpupplevelse, oavsett kanal. Dagens kunder förväntar sig att ett köp ska gå snabbt, vara smidigt och enkelt att genomföra. De vill kunna förflytta sig obehindrat mellan olika köpkanaler men få samma köpupplevelse. Resurs Bank vill tillsammans med dig skapa sömlösa köp som möter kundens förväntningar. Oavsett om du driver e-handel, fysisk butik eller både och, är målet att du oavsett köpkanal ska kunna erbjuda din kund samma betalningsalternativ.

Driver du även e-handel? Resurs Checkout är en smart betallösning för dig som driver e-handel. Den innebär att du kan erbjuda dina kunder att handla på faktura, delbetala, betala med Swish och med kort (Visa/Mastercard). Se hur det funkar, besök demoshop.resurs.com

Klarna

Genom att använda Klarna erbjuds dina kunder att betala direkt, senare eller dela upp betalningen. Ta betalt snabbt, smidigt och enkelt med Klarna faktura direkt i PC-Kassa.

Swish

Swish är en mobil betallösning för privatpersoner, företag, organisationer och föreningar. Med Swish-appen hanteras betalningar på ett snabbt, enkelt och säkert sätt i din PC-Kassa.