Nutid Chaplin Biljettsystem

Chaplin är ett kassasystem med inriktning för biljett och/eller platsförsäljning. Programmet har funnits på marknaden sedan sommaren 2003 och är anpassat för både små och stora företag eller föreningar. Dock är Chaplin inte bara ett program för biljettförsäljning, det är ett helt koncept för dig som driver föreställningar / arrangemang / butiksförsäljning. Det är i huvudsak utvecklat tillsammans med biografägare men fungerar utmärkt att användas i all slags försäljning där antalet platser är av vikt, om så det är biografer, arrangemang, gym, bowlinghallar, parkeringsplatser eller djurparker. Chaplin har stöd för kioskförsäljning.

Internetbokningen

Internetbokningen är ett komplement till Chaplin där man låter kunden själva göra sina bokningar och eventuellt köp online. Efter köp skickat biljetterna till kunden som man sedan scannar av när kunden kommer. Själva färgsättningen, sidobilder, logga, etc är fullt designbar.

Skyltning

Till Internetbokningen så tillkommer Chaplin Marknad som ger er möjligheten att visa vad som händer den kommande tiden på t.ex. en TV-skärm.

Pris

Chaplin och Internetbokningen har en fast månadshyra som finns i tre nivåer – Mini, Light och Full. Denna är baserad på hur många föreställningar man har i veckan. Kontakta oss för närmare uppgifter. Internetbokningen har en egen månadshyra och denna är ett extraval till Chaplin som helhet.

Support

Med månadshyran ingår support via telefon från klockan 9.00 till 16.30 sju dagar i veckan, från klockan 16.30 till 22.00 sju dagar i veckan har vi akutjour som kan hjälpa er om det värsta händer.

Vision

Chaplin skall vara lättarbetat och framför allt ett snabbarbetat system.